Εμείς

Είμαι ο Ηρακλής Σωμαράκης και κατοικώ στην περιοχή "Γούβες", η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Η πολυετής εμπειρία μου και η αγάπη μου για τα ζώα με έκαναν να αναλογιστώ ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο χώρο αυτό. Με την αφορμή αυτή κατέληξα ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι αυτό της μεταφοράς τους . Το πρόβλημα αυτό μου έδωσε κίνητρο να πετύχω το στόχο μου δημιουργώντας την πρώτη υπηρεσία μεταφοράς κατοικιδίων στο Ηράκλειο και στην Κρήτη: Την Candy Pet Transport!

 

 

Η Candy Pet Transport σας δίνει τη λύση στη μετακίνησή τους η οποία γίνεται με το καταλληλότερο και ειδικά διαμορφωμένο όχημα, με πιστοποιημένο χαρτί από κτηνιατρικές υπηρεσίες.

 Μπορούμε να μεταφέρουμε:

  • σκύλους,
  • γάτες,
  • πτηνά,
  • τρωκτικά,
  • ακόμα και ερπετά.

Σας υποσχόμαστε άρτια και συνεπή συνεργασία καθώς δεσμευόμαστε στην ασφάλεια, σεβασμό και σοβαρότητα απέναντι στους οικόσιτους φίλους σας. 

 

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να μας εμπιστευτείτε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και υπευθυνότητας απέναντι σε εσάς και στους φίλους σας.

 

Νιώθουμε περηφάνια, καθώς είμαστε οι πρώτοι στο Ηράκλειο που παρέχουμε την υπηρεσία Pet Taxi, για την εύκολη μετακίνηση των κατοικίδιων σας. Επιλέγοντας το Candy Pet Τransport εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Επιπλέον, δεν αναρωτιέστε πλέον για το πως να μεταφέρετε το κατοικίδιο σας εύκολα και γρήγορα. Λόγω του ειδικού οχήματος που παρέχουμε, η μετακίνηση του φίλου σας, γίνεται με ασφάλεια, συνέπεια και αξιοπιστία!

 

Ασφαλής μεταφορά με το ειδικά διαμορφωμένο και κτηνιατρικά πιστοποιημένο μας όχημα.

 

Το νέο μας όχημα παρέχει όλες τις απαιτούμενες κτηνιατρικές πιστοποιήσεις καθώς και ειδικά διαμορφωμένους χώρους που εξασφαλίζουν στο κατοικίδιο σας μια άνετη, ασφαλή και υγιή μεταφορά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με το όχημα μας και τις παροχές του.

 

Μπορούμε να μεταφέρουμε:

Σκύλους
Γάτες
Πτηνά
Τρωκτικά
ακόμα και ερπετά!

0+

Χαρούμενοι πελάτες!

0

Επαγγελματικές Συνεργασίες!

24-ωρη εξυπηρέτηση!

Εγγυημένη Μεταφορά!

Κριτικές

Μάθετε τι γνώμη έχουν για εμάς οι πελάτες μας